Poroka na kmetiji

Naj bo vajin poročni dan poln lepih spominov; dovolite nam, da vam organiziramo ALL INCLUSIV POROKO z odlično pogostitvijo in nepozabnim slavjem! Mladoporočenca – prepustite nam vajine skrbi,  pri nas vam pričaramo sanjsko poroko!  

Dolgoletne izkušnje in zadovoljni mladoporočenci so odlično priporočilo za naše nadaljnje delo. Od pomladi pa do jeseni imamo postavljen čudovit poročni šotor, ki nudi izjemen prostor za vaše poročno slavje.

POROČNI MENIJI
rumeni-pogrinjek
Rumen pogrinjek

Preverite naše izbrane poročne menije – oblikovani so tako, da zadovoljijo še tako petične svate!

Poročni meniji so sestavljeni iz petih hodov. Najprej je na vrsti hladna predjed, nato sledita dve vrsti juhe, potem glavna jed iz dveh vrst mesa in tremi prilogami ter solato, sledi poročna torta z obliko in okusom po želji mladoporočencev. Za na konec pa postrežemo okrepčilno telečjo obaro z žličniki. Za ljubitelje specialitet na žaru lahko pripravimo Roštilj party! Poleg poročnega menija, na mizah postrežemo košare s sočnim sadjem in pladnje z finim mehkim pecivom in krhkimi piškoti (skupaj do osem različnih vrst).

Kakor za hrano, je odlično poskrbljeno tudi za pijačo. Na voljo je več vrst aperitivov, točeno pivo, različni sokovi in voda, odlična bela in rdeča vina ter seveda nepogrešljiva penina!

 KMEČKA POROKA

Naša posebnost je prikaz kmečke poroke ob sprejemu gostov. Bogati lokalni običaji in tradicija so podlaga za popestritev programa in zabavo svatov.

 POROČNA DEKORACIJA

Pomemben del vsake poroke je dekoracija. Poseben poudarek namenimo dekoraciji poročnega šotora. Namizne dekoracije oblikujemo po vaših željah.

Smo zelo fleksibilni in se potrudimo ustreči vsem vašim željam!